Boka tid för studiebesök

Datum och tid
Datum: 2019-12-12
Tid: 13:00 - 15:00

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Bra att känna till

  • Av säkerhetsskäl kan vi inte ta emot barn/ungdomar under 16 år ute i anläggningen. Skolklasser är välkomna att besöka våran utställning.
  • Vi rekommenderar att inte bära öppna skor eller skor med klackar.
  • Studiebesöket innebär att du kommer att vistas på en del höga höjder samt gå i en hel del trappor.

Integritetspolicy

Svensk Plaståtervinning i Motala AB tycker att det är viktigt med integritet för våra kunder och besökare till vår webbplats samt de personer som berörs av vår personuppgiftshantering. Vi har som mål att vara så transparenta som möjligt i att beskriva hur vi samlar in, använder och lagrar information om personuppgifter. Vi är också måna om att beskriva till vilken tredjepartsleverantör personuppgifter kan komma att överföras till och att verka för att sådan lagring följer samma rigorösa säkerhet som vi själva har.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Det gäller t.ex. namn, personnummer, adress e-postadress, bilder och telefonnummer.

Personuppgiftsansvar

När vi behandlar dina personuppgifter är Svensk Plaståtervinning i Motala AB, Vickerkullavägen 2, Motala, Sverige personuppgiftsansvarig, vilket innebär att vi ensamma ansvarar för att uppfylla de villkor som ställs på oss inom ramen för gällande dataskyddslagstiftning.

Behandling av dina personuppgifter

I samband med att någon ska boka ett studiebesök hos oss samlar Svensk Plaståtervinning i Motala AB in personuppgifter om den personen. Detta kan ske antingen via vårat bokningssystem på webbsidan, via telefon, via mail eller andra bokningsmöjligheter som vi tillhandahåller. Vi gör detta primärt för att ha kunskap om vilka som befinner sig i våra lokaler och därmed kunna säkerställa att Svensk Plaståtervinning i Motala AB uppfyller de lagstadgade krav som åligger oss, t.ex vid händelse av brand. Vi kommer aldrig att lagra några känsliga personuppgifter så som etniskt ursprung, politisk åsikt, religiös uppfattning, sexuell läggning eller medlemskap i fackförbund. Vi uppmanar därför dig som kommunicerar med oss eller använder våra webbtjänster att inte fylla i känsliga personuppgifter om dig själv. Vår målsättning är att kontinuerligt rensa våra system från personuppgifter som inte längre uppfyller ovan angivna syfte.

Syfte med behandlingen av dina personuppgifter

Vi samlar in och lagrar dina personuppgifter för att:
- Få kunskap om vilka personer som befinner sig i Svensk Plaståtervinning i Motala AB’s lokaler vid ett givet tillfälle.
- Kontakta besökare i samband med befintlig bokning.

Vilka delar vi personuppgifter med?

Svensk Plaståtervinning i Motala AB kan komma att dela dina personuppgifter i stöd av lag eller myndighetsbeslut om det t.ex. gäller misstanke om brott eller vid händelse av olycka. Vi lämnar också ut personuppgift till underleverantör som vi anlitar för drift av it-system, datalagring eller annan it-support som gör det möjligt för oss att erbjuda webbtjänster. Dessa underleverantörer tvingas via avtal att behandla personuppgifterna i enlighet med vår policy och använder enbart personuppgifterna för att kunna fullgöra sitt uppdrag gentemot Svensk Plaståtervinning i Motala AB.

<< dec 2019 >>
mtotfls
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

08-566 144 00 | info@svenskplastatervinning.se | Vickerkullavägen 2, Motala, Sweden